​Kalender / Arrangementer

Juleudstilling - Søndag den 6. november kl. 12 til onsdag den 21. december kl. 17

Sædvanen tro afholder julemagasinet sin flotte og spændende juleudstilling i udstillingslokalerne og i Dagmarsalen. Igen i år vil der blive lavet nye spændende tiltag.​

Juletræer vil blive pyntet med nye trends af julepynt, og man kan selvfølgelig købe pynten på træet. Overalt i lokalerne vil alle former for pynt blive udstillet, så der er gode muligheder for gæsterne at finde inspiration og pynt til deres eget juletræ og julebord.

​Nye kaffe- og spisestel er anskaffet til årets juleudstilling, og blomsterdekoratør Jan Jäger vil igen i år stå for udsmykning og imponerende juledekoarationer på de 20 juleborde i Dagmarsalen.  Vi håber, at rigtig mange medlemmer kigger forbi på selveåbningsdagen søndag 6.november kl. 12 eller i udstillingsperioden, der varer til og med onsdag 21. demcember.

Også caféen bliver pyntet op, så gæsterne kan nyde kaffe/the og lagkage/kringle/boller og komme i rette julestemning.

​Generalforsamling, mandag 31. januar 2017

Alle, der i 2016 har været medlemmer af Humlemagasinets Støtteforening, indkaldes til den ordinære generalforsamling, der finder sted 

tirsdag 31. januar 2017 kl. 19 i Dagmarsalen.

Tilmelding på telefon 64 88 11 90 seneste den 26. januar 2017. Der serveres kaffe og lagkage.

De indkøbte gevinster udtrækkes efter generalforsamlingen. Der er to lodtrækninger: En officiel for alle, der i 2016 har været medlemmer af Støtteforeiningen, samt en ekstra, lille lodtrækning med donerede gevinster for de fremmødte medlemmer.

Humlemagasinet og Sigfred Pedersen Museets Fond   |    Følg os på facebook