​Kalender / Arrangementer

Juleudstilling 2017

Juleudstilling - Lørdag den 4. november kl. 12 til torsdag den 21. december kl. 17

Sædvanen tro afholder julemagasinet sin flotte og spændende juleudstilling i udstillingslokalerne og i Dagmarsalen. Igen i år er der nye spændende tiltag.​

Juletræer er pyntet med nye trends af julepynt, og man kan selvfølgelig købe pynten på træet. Overalt i lokalerne udstilles alle former for pynt , så der er gode muligheder for, at gæsterne kan finde inspiration og pynt til deres eget juletræ og julebord.

​Nye kaffe- og spisestel er anskaffet til årets juleudstilling, og blomsterdekoratørerne Jan Jäger Bukh og Anita Bonvel står igen i år for udsmykning og imponerende juledekorationer på de 20 juleborde med internationale tilsnit i Dagmarsalen.  Vi håber, at rigtig mange gæster kigger forbi på selve åbningsdagen lørdag 4.november kl. 12 eller i udstillingsperioden, der varer til og med torsdag 21. december.

Også caféen er pyntet op, så gæsterne kan nyde kaffe/the og lagkage/kringle/boller og komme i rette julestemning.

Historisk udstilling 2018​ - "Fra Frederik den Store til Kejser Wilhelm II"

Historisk udstilling "Fra Frederik den Store til Kejser Wilhelm II" åbner kl. 12 den 14. april 2018​

Tyskland vender tilbage  i den historiske udstilling i 2018. I anledning af 100-året for afskaffelsen af det tyske monarki i 2018 vises udstillingen 'Fra Frederik den Store til Kejser Wilhelm II'.

Frederik den Store er også kendt som Frederik 2. den Store eller Frederik den Store af Preussen. Han stammer fra slægten Hohenzollern og blev født i Berlin  i 1712 og var konge af Preussen fra 1740 indtil sin død i 1786.

Den sidste monark i Tyskland var Kejser Wilhelm II. Han blev født i Berlin i 1888 og regerede som kejser i perioden 1888 - 1918. Han døde i Holland i 1941.

Åben Have 2018

​Åben Have afholdes søndag 17. juni 2018 kl. 10 - 16.

Dette arrangement, som holdes for 10. gang i Humlemagasinet, forventes at få mere end 65 udstillere. 

Bemærk: Forbedrede parkeringsforhold. Parkering kan finde sted på Humlemagasinets egen P-plads med indkørsel fra Skovvej eller på naboens græsmark med indkørsel fra Rugårdsvej 47 med direkte indgang til haverne. Følg de opsatte skilte og henvisninger fra parkeringsguiderne.

Koncert 2018

Koncert fredag den 12. oktober 2018 kl. 19.30 med Thomas Peter Koppel akkompagneret af Carol Conrad

​Efter et år uden koncerter vil Humlemagasinet i 2018 afholde en underholdningskoncert med tenor Thomas Peter Koppel, der bliver akkompagneret af Carol Conrad. Repertoiret indeholder alt godt og festligt fra operaens og operettens verden.

Humlemagasinet og Sigfred Pedersen Museets Fond   |    Følg os på facebook