​Tidligere arrangementer:

​Kalender / Arrangementer

​​​2016
Kabaret/Opera – Oktober

Kabaret og opera ”Kærlighed, den allerstørste i verden”

​Tre aftener og en eftermiddag i uge 41 med kabaret og opera for fulde huse med underholdning af Jesper Buhl, Ulla Kudsk, Kiki Brandt og Simon Mott samt pianisten Britt Krogh Grønnebæk. Som noget nyt blev den ene forestilling afholdt lørdag eftermiddag, hvilket var en succes.

Som altid blev der sunget, lavet sjov og grinet, når ”holdet” optræder med alvor, humor, vitser og drillerier, hvilket faldt i publikums smag.

Indsæt tre billeder

Programmets titel relaterede sig til en af de sange, som Grethe Thordal har sunget om emnet kærlighed. Underholdningen omfattede også sange fra ”Sommer i Tyrol”, hvorfor de frivillige damer i deres flotte dirndl-kjoler måtte op på scenen for at synge med på omkvædet.​

Se TV Korups udsendelse fra aftenen her

2016
Tur med Støtteforeningen til Bayern med besøg i München og omegn

​47 forventningsfulde deltagere stod klar tidligt søndag morgen for at stige på bussen til Bayern for at følge i Ludwig II's fodspor.

​Øsende regn ved afrejsen gav ikke den bedste optakt, men turen blev en fantastisk og velgennemført tur gav uforglemmelige minder.

Turens højdepunkter var: DET HELE!

En meget speciel oplevelse var gondolfarten på søerne i haveriget Dessau-Wörlitz.

De mange slotte, som Ludwig II byggede, var ligeledes en stor oplevelse. Imponerende hvad han opnåede, selv om ikke alt blev helt færdigbygget.

En stor ros og tak for den uforglemmelige tur til chaufføren Stefan og - leder Anders.

2016

Støtteforeningens tur til Sjælland - Maj

​50 medlemmer af Humlemagasinets Støtteforening deltog i turen til Sjælland den 30. og 31. maj 2016. Efter at have nydt en kop kaffe på vejen besøgtes herregården Løvenborg, hvor vi så den nyrestaurerede have. Herefter gik turen til Ledreborg med rundvisning i de mange flot udsmykkede sale. Frokosten blev nydt i det fri, hvorefter parken blev taget i øjesyn.

Turen gik herefter til Sørup Herregård, hvor aftensmaden blev serveret med efterfølgende gåtur i parken for mange af deltagerne.

Efter morgenmaden gik turen - med et kort ophold undervejs hvor der lige skulle synges fødselsdagssang for en kusine til en af deltagerne - til Sankt Bendts Kirke i Ringsted i kirken, hvor der var rundvisning.

Næste stop var på Gisselfeld med rundvisning i det spændende kloster med de store samlinger af porcelæn. Frokosten - en flot buffet - blev nydt i Villa Galina, der ligger tæt ved Gisselfeld. Turen gik herefter tilbage til Gisselfeld, hvor der nu var tid at at besøge Paradehuset (det flotte orangeri) med gode muligheder for at købe flotte og sjældne planter eller eventuelt nyde en kop kaffe i caféen. Mange benyttede lejligheden til en vandretur i parken inden hjemturen.

Atter i år var det en vellykket tur med mange gode oplevelser og godt samvær.

​2016

Åben have

Rekordbesøg til Åben have søndag den 1​9. juni 2016

Vejret viste sig fra sin gode side til Åben have arrangementet i Humlemagasinet den 19. juni, hvilket betød, at mange lagde søndagsudflugten forbi Harndrup. Ikke blot et rekordstort antal udstillere med 55 boder, men også et rekordstort antal gæster besøgte de mange stande med de mange gode tilbud. Over 2.300 deltagere i alt bevirkede, at dagen blev meget vellykket. Der var stor aktivitet ved de mange boder,og poser med planter, brugskunst og fødevarer blev i stort antal bragt tilbage til bilerne.

Folkedanserne fra Korup-Ubberud gav flere opvisninger på plænerne, hvilket gav en god stemning blandt tilskuerne, der nød dansen og musikken.

Dagmarsalen var hele eftermiddagen velbesøgt med gæster, der nød Strib Salonorkesters musik til kaffen og lagkagen. En del besøgende benyttede lejligheden til at se årets historiske udstilling om Ludwig II af Bayern samt de tre museer.

Søen fik endelig - efter mange år på ønskesedlen - sit springvand. De mange frivillige i Humlemagasinet havde i anledning af 25 års jubilæet i 2015 skænket et springvand, der nu pryder søen med en flot vandstråle. Ib Nielsen havde sørget for alt det praktiske med indkøb og opsætning, og selve indvielsen blev foretaget af to frivillige, Bodil Blegvad og Lisbeth Iversen, der trak i de røde bånd, der tændte for strømmen. Forinden havde formanden for Humlemagasinets Støtteforening, Else Marie Riis Madsen, holdt en lille tale.

TV Korup fulgte hele dagen de forskellige aktiviteter, og den flotte reportage, der er bygget op omkring folkedanserne og salonorkestret, kan ses på følgende link: TV Korup.

Se udsendelsen her.

Næste år vil Åben have arrangementet finde sted søndag den 18. juni 2017.

2015​

Opera / kabaret – fire forestillinger i ugen 5. - 9. oktober 2015

​Den Fynske Opera med Jesper Buhl i spidsen underholdt et begejstret publikum ved fire udsolgte forestillinger.

​Kabaretholdet bestod ud over Jesper Buhl af Kiki Brandt, Ulla Kudsk, Simon Mott og Magnus Vigilius. Sangerne blev kyndigt sekunderet af pianist Britt Krogh Grønnebæk.

Programmet var meget varieret.

Publikum fik en rundtur i opera, operette, musical og måtte endog en tur omkring Solitudevej.

​Uddrag af opera / kabaret kan ses under Links til TV og presse

Medlemsrejse til Weimar og Wien den 7. - 14. september 2015

Ca. 50 medlemmer af Humlemagasinets Støtteforening var på den årlige tur, 8-dages rejse.

Hovedmålet var Wien med 4 overnatninger. På udrejsen havde man to overnatninger i Thüringen med besøg i Weimar, Goethes hjemby. 

Desuden var der en heldagsudflugt til Slovakiets hovedstad, Bratislava.

Igen i år var Gislev Rejser arrangør.​

Humlemagasinet og Sigfred Pedersen Museets Fond   |    Følg os på facebook