​Kalender / Arrangementer

”Englands Slotte og Haver - Downton Abbey og Lands End”

​​Årets rejse med Støtteforeningen fra den 25.august til den 2. september.

Besøg på slotte og parker, bl.a. Eden Project i Cornwall, Highclere Castle (’Downton Abbey’) og Althorp (hvor Prinsesse Diana ligger begravet). Desuden besøg i Cambridge. Hjemrejse med skib til Holland.

Se det fulde program her: England 2019

Tilmelding til Peder hurtigst muligt på telefon 6488 1190, da der er stor interesse for at deltage.

Koncerter med OperetteKompagniet i uge 41

Koncerterne med OperetteKompaniet i 2018 var en succes. Derfor er det besluttet, at der også i 2019 afholdes koncerter med OperetteKompagniet. 

De unge og bedste af de udklækkede talenter, der netop nu står på spring til en professionel karriere, er med, når OperetteKompagniet gentager succesen fra sidste år og stiller op til endnu en eventyrlig og festlig omgang fra den folkekære og vidunderlige genre i Humlemagasinet! Og de elsker at synge i trefjerdedelstakt ...

Det sker i efteråret 2019, nærmere betegnet:

Fredag den 11. oktober kl. 19:30

Lørdag den 12. oktober kl. 19:30 (denne aften er AFLYST!!!)

Søndag den 13. oktober kl. 15:00.

Kom og hør de nye håb give deres besyv med, hvorledes de udødelige fraseringer fra valsekongernes hænder bør lyde. Ydermere fortæller de om dem selv og om deres respektive mål, her hvor det for alvor går løs på den store scene i en konkurrencepræget klassisk verden.

​Navnene, som vi unægtelig vil komme til at høre meget mere til i fremtiden, er: Carina Tybjerg Madsen, sopranen der netop har debuteret fra solistklassen på Det Kgl. Danske Musikkonservatorium og blev smidt for løverne som Rosalinde i Flagermusen i OperetteKompagniets anmelderroste udgave fra sidste sæson - William Jønch Pedersen, gradueret fra den prominente Guildhall School of Music i London og en formidabel baritonal Dr. Falke i samme ovennævnte Strauss-operette - og så Jonathan Koppel, der allerede har kalenderen fuld af engagementer efter endt uddannelse og har trådt op i operetteland i adskillige produktioner.

De to direktører for det hele, Thomas Peter Koppel & Carol Conrad, ikke alene synger og spiller med - de guider publikum igennem løjerne på lystig vis og lover tre uforglemmelige seancer i det fynske!

​Operetten lever - traditionen fortsætter ...

collage kunstnere - beskåret

Se også: www.operettekompagniet.dk

Billetter:

Billetter sælges fra tirsdag den 6. august. Kontakt Humlemagasinet på telefon: 6488 1190.

Pris for medlemmer af Humlemagasinets Støtteforening: Kr. 300,-

Pris for ikke-medlemmer: Kr. 375,-

Bemærk: Alle pladser unummererede!

Juleudstilling 2019

​​Juleudstillingen 2019 åbner lørdag den 2. november kl. 12 og varer til og med lørdag den 21. december.

Humlemagasinet og Sigfred Pedersen Museets Fond   |    Følg os på facebook