​Kalender / Arrangementer

Havevandringer

Torsdag den 11. juli kl. 14:00


Humlemagasinets gartner, Elin, vil vise rundt i haverne og fortælle om de forskellige temahaver og historien om de enkelte haver.

Pris 150,00 kr. Prisen er inkl. entré til den historiske udstilling og museer.

Pris 40,00 kr. for medlemmer af Humlemagasinets Støtteforening.

Det anbefales at besøge udstilling og museer inden havevandringen.

Tilmelding på telefon 6488 1190 senest 2 dage før.

​​

Åben have 2019

Åben have ​arrangementet finder sted den søndag den 16. juni fra kl. 10 - 16.  

Nyt: Der opkræves entré på  kr. 30,- for alle over 12 år. Gratis adgang for medlemmer af Humlemagasinets Støtteforening, der fremviser medlemskort.

I 2018 deltog godt 2.500 deltagere., og der var over 70 boder. Også i 2019 forventes mange udstillere, herunder boder med mad- og drikkevarer. I Dagmarsalen vil der som sædvanligt blive serveret kaffe og Prinsesse Marie lagkage.

For at kunne tilbyde de besøgende bedre forhold, vil der bl.a. blive opstillet toiletvogne på P-pladsen ved bygningerne.  Dette - sammen med andre stigende omkostninger - koster penge, og derfor vil der fremover blive opkrævet entré til Åben have. 

Beløbet er kr. 30,- for alle over 12. år. Der er dog gratis adgang for alle medlemmer af Humlemagasinets Støtteforening. HUSK at medbringe medlemskortet!!

”Englands Slotte og Haver - Downton Abbey og Lands End”

​​Årets rejse med Støtteforeningen fra den 25.august til den 2. september.

Besøg på slotte og parker, bl.a. Eden Project i Cornwall, Highclere Castle (’Downton Abbey’) og Althorp (hvor Prinsesse Diana ligger begravet). Desuden besøg i Cambridge. Hjemrejse med skib til Holland.

Se det fulde program her: England 2019

Tilmelding til Peder hurtigst muligt på telefon 6488 1190, da der er stor interesse for at deltage.

Koncerter med OperetteKompagniet i 2019

Koncerterne med OperetteKompaniet i 2018 var en succes. Derfor er det besluttet, at der også i 2019 afholdes koncerter med OperetteKompagniet. 

Koncerterne vil finde sted i uge 41, nærmere betegnet fredag den 11. oktober kl. 19:30, lørdag den 12. oktober kl. 19:30 og søndag den 13. oktober kl. 15:00.

​Humlemagasinet forventer nogle forrygende koncerter, idet OperetteKompagniets målsætning er at udbrede den skønne trefjerdedels-takt herhjemme samt at slå et slag for en teaterform, der i en lang periode har ligget i klemme mellem operaens boom og musicalens indtog.

Ud over Thomas Peder Koppel og Carol Conrad vil yderligere 3 sangere deltage. De er alle budbringerne for, hvad denne folkelige kunstart med alle de vidunderlige og genkendelige melodier betyder - og har betydet i generationer - og derfor håber Humlemagasinet, at mange kommer og lytter til den skønne musik og sang.

​​

Juleudstilling 2019

​​Juleudstillingen 2019 åbner lørdag den 2. november og varer til og med lørdag den 21. december.

Humlemagasinet og Sigfred Pedersen Museets Fond   |    Følg os på facebook