​Kalender / Arrangementer

Juleudstilling 2018

​Juleudstillingen 2018  er åben til og med fredag den 21.  december. 

Igen i år masser af nye internationale kaffe– og spisestel, som er anskaffet til årets juleudstilling. Elin Johannsen, som er gartner på Gråsten Slot og frivillig i Humlemagasinet, vil sammen med Ole stå for at udsmykke og fremstille de imponerende juledekorationer på de 20 juleborde i Dagmarsalen. I udstillingslokalerne pyntes 10 juletræer med forskellige farver og temaer, og på borde og i skabe kan man finde spændende julepynt.

Åbningen af juleudstillingen den 3. november blev optaget af TV Korup og Middelfart Lokal TV. Udsendelserne kan ses på følgende links:

TV Korup

Middelfart Lokal TV

Historisk udstilling 2019

Den historiske udstilling "Frederik VII og Grevinde Danner" åbner lørdag den 6. april 2019 kl. 12.

​Frederik VII blev født den 6. oktober 1808 på Amalienborg og døde den 15. november 1863 på Glücksborg. Han var søn af Cristian VIII og Charlotte Frederikke af Mecklenborg-Schwerin. Han tilhørte den oldenborgske slægt og blev konge i 1848, og han var den første konge efter enevældets fald.

Frederik VII indførte Danmarks Riges Grundlov den 5. juni 1849.

Åben have 2019

Åben have ​arrangementet finder sted den søndag den 16. juni fra kl. 10 - 16.

I 2018 deltog godt 2.500 deltagere., og der var over 70 boder. Også i 2019 forventes mange udstillere, herunder boder med mad- og drikkevarer. I Dagmarsalen vil der som sædvanligt blive serveret kaffe og Prinsesse Marie lagkage.

For at kunne tilbyde de besøgende bedre forhold, vil der bl.a. blive opstillet toiletvogne på P-pladsen ved bygningerne.  Dette - sammen med andre stigende omkostninger - koster penge, og derfor vil der fremover blive opkrævet entré til Åben have. Beløbet er kr. 30,- for alle over 12. år.

Koncerter med OperetteKompagniet i 2019

Koncerterne med OperetteKompaniet i 2018 var en succes. Derfor er det besluttet, at der også i 2019 afholdes koncerter med OperetteKompagniet. 

Koncerterne vil finde sted i uge 41, nærmere betegnet torsdag den 10. oktober, fredag den 11. oktober og lørdag den 12. oktober. Torsdag og fredag er aftenkoncerter og lørdag finder koncerten sted om eftermiddagen.

​Humlemagasinet forventer nogle forrygende koncerter, idet OperetteKompagniets målsætning er at udbrede den skønne trefjerdedels-takt herhjemme samt at slå et slag for en teaterform, der i en lang periode har ligget i klemme mellem operaens boom og musicalens indtog.

Ud over Thomas Peder Koppel og Carol Conrad vil yderligere 3 sangere deltage. De er alle budbringerne for, hvad denne folkelige kunstart med alle de vidunderlige og genkendelige melodier betyder - og har betydet i generationer - og derfor håber Humlemagasinet, at mange kommer og lytter til den skønne musik og sang.

​​

Juleudstilling 2019

​​Juleudstillingen 2019 åbner lørdag den 2. november og varer til og med lørdag den 21. december.

Humlemagasinet og Sigfred Pedersen Museets Fond   |    Følg os på facebook