​Tidligere arrangementer:

2019

Åben have den 16. juni.

Åben have arrangementet harvde i år godt 50 udstillere og godt 1600 deltagere. Vejret var fint og forholdene ideelle for en hyggelig dag omgivet af blomster i smukke omgivelser. Folkedansere  fra Korup-Ubberud underholdt på plænerne både formiddag og eftermiddag. I Dagmarsalen kunne man nyde kaffe og kage til den musikalske underholdning fra "Husorkesteret" under ledelse af Tove. Mange gæster benyttede lejligheden til at se den historiske udstilling "Frederik VII og Grevinde Danner" og de tre museer. 

TV-Korup var til stede ved Åben have, og indslaget kan ses via følgende link: https://vimeo.com/343293593

I øvrigt har TV-Korup gennem mange år lavet udsendelser fra Humlemagasinet. Disse udsendelser kan ses via linket: https://www.tv4k.dk/humlemagasinet/

Syng-sammen-aften med Den syngende Maler (Børge Larsen)

Fredag den 26. april deltog 115 gæster i en festlig aften, hvor Børge Larsen ​fortalte om Sigfred Pedersen og hans mange viser og sange, der stadig er populære. Tonny Skiøth akkompagnerede og de mange deltagere sang med på de kendte sange og viser.

2018

Koncert med OperetteKompagniet​

​Den 12. og 13. oktober 2018 afholdtes to koncerter med Operettekompagniet bestående af tenor Thomas Peter Koppel akkompagneret af Carol Conrad. Repertoiret indeholdt alt godt og festligt fra operaens og operettens verden. 

Begge koncerter var velbesøgte og gav inspiration til at afholder koncerter igen i 2019.

Både TV-Korup og Middelfart Lokal TV var til stede under henholdsvis fredagns og lørdagens koncert, og udsendelserne  kan ses på nedenstående links: 

​Koncert fredag den 12. oktober: 

TV-Korup 1. del

TV-Korup 2. del

TV-Korup 3. del

TV-Korup 4. del

 

Koncert lørdag den 13. oktober:

MLTV 1. del

MLTV 2. del

2017

Historisk udstilling

Den historiske udstilling berettede om De Dansk-Vestindiske Øer, som var i dansk besiddelse i over 250 år.

Den 31. marts 2017 var det 100 år siden, at Danmark overdrog øerne til USA, efter af aftalen var faldet på plads i august 1916.

Den historiske udstilling i 2017 var historien om de vestindiske øer under Danmarks koloniherredømme gennem næsten 250 år. Historien blev beskrevet gennem billeder, genstande fra perioden, postkort, geografiske kort, tegninger, malerier med mere.

Allerede i 1671 sendte Vestindisk-Guineisk Kompagni skibe til øerne for at undersøge mulighederne for at etablere sukkerplantager. Sankt Thomas blev annekteret i 1672 og Sankt Jan i 1718. Næsten 60 år efter første annektering blev Sankt Croix i 1733 købt fra det Fransk-Vestindiske Kompagni. Det danske ejerskab sluttede med salget af øerne til USA den 31. marts 1917.

Fokus var på de danske embedsmænd, der administrerede øerne, på plantageejere og på slavernes ofte grusomme vilkår.

Udstillingen blev gennemført med tilskud fra Folketinget

​2017

Åben have

Rekordbesøg til Åben have søndag den 1​8. juni 2017

Humlemagasinet og Sigfred Pedersen Museets Fond   |    Følg os på facebook